PRESSE

referencer | mini cv | anmeldelser/udtalelser | downloads

 

Kulturhuset Galaksen

”Gasoline er et band med usædvanlig høj energi og en kolossal spilleglæde som smitter af, helt ned på bagerste række.
De skaber en kæmpe fest,-hver gang!”
– Morten Mathiesen, Leder af Kulturhuset Galaksen

Club Klondyke

GASOLINE har været på vej til club Klondyke i længere tid, uden det lige kunne falde i hak,kalendermæssigt. Nu stod de endeligt på vores scene. 5 gran-voksne tøser, der har taget den modige beslutning, at de godt tør fortolke på den nationalskat, som Gasolins bagkatalog er blevet til for de fleste herhjemme. Her kommer sangene som skudt ud af en kanon, for fulde gardiner med den flotte og stringent syngende frontfrille i topform fra første ind-tælling. Uden at larme, men med overbevisning, fremfører de rutinerede kvinder supersikkert deres helt egne versioneringer af de elskede sange. De har guitarerne hængende lavt til bredsiderne af el-spade og medtrommerne fuldstændigt i skabet, formår de at forbedre de originale Gasolin hits ved at tilføje gode, gennemtænkte korarrangementer, hvori hele flokken aktivt deltager. Det er som om de poetiske sange nærmest bliver mere poetiske og de rockede faktisk mere rockede i Gasoline´s fortolkninger. Willy Jønsson og hr. Larsen smilede fra øre til øre, første gang, de hørte bandet, forlyder det, og det er til at forstå. I hænderne på disse rutinerede damer får de dengang voldspillede sange helt nyt liv og relevans, og Klondykes publikum lallede da også lykkeligt med på hvert eneste omkvæd fra kvintetten. Pigerne har spillet sammen længe, det kan man høre i den sikre fremførelse, men IKKE i den stadigt tilstedeværende begejstring. Der er hug i hver eneste guitarbredside, og blod på stemmebåndende når Gasoline fyrer den af.

-Ivan Pedersen, Leder af Club Klondyke

Vibyhallen – halfest

Gasoline, Viby sj, 1/11-14

 – Hallen var fyldt til bristepunktet og mere end nogen andre fik bandet Gasoline hele hallen til at rocke. 
En tur tilbage i tiden, for de over 600 festglade deltagere, leveret på den bedst tænkelige måde. Gasolin’s fantastiske musik kan ikke formidles videre på en bedre måde end med Gasoline. 5 helt igennem fantastiske rockmammas som virkelig forstår hvordan varen skal leveres, med den dybeste respekt for musikkens oprindelse. En stor oplevelse for alle, en aften som Viby sent vil glemme.
-Kenneth Grønne, Musikansvarlig

Nibe festival

Gasolin + Girl Power = Gasoline
Der var engang en, der spurgte Kim Larsen, hvad han synes om, at andre synger Gasolins sange, hvortil han bl.a. svarede, at ”refrænet er frit!”. Og Gasoline tog ham på ordet. De lukkede Blå Scene med et brag af en koncert. Den stod på nostalgi, fællessang og fed rock, da de fem skønne kvinder fyrede den af. Sjældent har Kim Larsen set så godt ud – ja faktisk aldrig.

Gasoline er Line Münster-Swendsen (forsanger), Birgitte Bjørn (Guitar), Lisbeth Rysgaard (guitar), Annette Bork (bas) og Ditte Brodde (trommer). De leverede et velspillet og professionelt show anført af Line Münster-Swendsen, der styrede slaget iført en armygrøn pilotdragt. Resten af bandet var meget elegant klædt i hvidt, mens de rockede derud af. De gamle klassiske Gasolin numre fik nyt liv gennem Lines fantastisk flotte stemme. Der var en del, der havde valgt en aften i selskab med dansk rock frem for skotsk i form af Simple Minds på Store Scene. Det var et godt valg, vil jeg mene. På trods af min enorme træthed efter fire dages fest, blev jeg helt opslugt af stemningen og måtte absolut høre koncerten til ende. De fremmødte publikummer hoppede, dansede og sang med, og lavede en hel lille fest ud af det. Da Line præsenterede sit yndlings Gasolinnummer, ”Kvinde min”, var koncerten fuldendt, og folk bifaldt det med jubel.

Gasoline er et rigtig godt bevis på, at kvinder sagtens kan styre en scene og spille fantastisk god musik. Det er et sjovt og interessant koncept, kvinderne har stablet på benene, og jeg vil på det varmeste anbefale alle at gøre sig selv den tjeneste at overvære en Gasoline koncert, hvis man får chancen!

”Jeg håber, I har haft en fantastisk aften. Det har vi. Hold da fest!” Ja, hold da helt fest Nibe for en afslutning på en formfuldendt fed lille festival. Vi ses næste år.

Charlotte og Jakobs bryllup

Aldrig har vi oplevet et band som jeres, der kunne få så mange gæster op fra stolene og ud på dansegulvet.
Helt sikkert årtiernes bedste koncert for os og vores gæster. Der blev helt sikkert forbrændt mange kilo, mens i spillede den aften.
Vi er så ovenud lykkelige over at fik lavet en aftale med jer til vores bryllup.
Vores gæster har efterfølgende fortalt os hvor fantastiske de synes i var.
Meget få kendte jer fra før (et par stykker havde set jer på Samsø), men jeg er helt sikker på at i har fået 50 nye fans i alderen mellem 10-85 år.
Har konstant siden hørt Gasolin på Iphonen, men savner nu stadig det feminine islæt over Kims stemme.
Tusinde tak for en uforglemmelig aften.
Charlotte & Jacob

Det eneste negative jeg kan nævne omkring jer 5,
er min evindelige indre kamp om hvem af jer jeg skal forsøge score
–Frank Megabody

 

“Hvis Gasolin’ havde været et kvindeband, så ville jeg ha´været groupie som teenager…
nu har jeg måttet vente til jeg er blevet 50..” – Kurt Baagø,