PRESSE

referencer | mini cvanmeldelser/udtalelser |downloads

Gasolinernes mini CV:

Line Münster-Swendsen, vokal.
Line har været sangerinde og skuespiller siden 1993. Line var sangerinde i Candidate, i band under eget navn Line og orkesteret The Bacharachs, der fortolker gamle Burt Bacharach klassikere og i flere coverbands.  Hun
har en meget alsidig karriere, der blandt andet strækker sig fra sangerinde og skuespiller i musicalerne Atlantis og
Miss Saigon på Østre gasværk Teater over skuespiller i diverse tv-satire programmer til en fortid som
Tv-vært på programmet Villa Medusa.

Lisbeth Rysgaard, kor og rytmeguitar.
Lisbeth er sanger/ sangskriver og guitarist. Hun er en del af projekterne Stereolove og Falden Rysgaard. Lisbeth har i mange år turneret med Falden Rysgaard. Udgivelser tæller “4th of july”, ”Short Stories” og roadalbummet “Kaleidoscope” indspillet på tur i NZ. Stereoloves debutalbum “Satellite Songs”, har julehittet “Christmas Song” som en del af tracklisten. Lisbeth finder du også indenfor reklamemusikken, hvor hun bl.a. er stemmen fra Coca-cola reklamen “for os allesammen” og så er hun “Lizzie Bi” på Magnus & Myggen udgivelsen “Poppe Popcorn” og “Silke” på Appén: Silke “Syng, leg og lær”.

Birgitte Bjørn, leadguitar & kor.
Musiker, komponist, tekstforfatter og musikvideomager.
Birgitte Bjørn har et utal af jobs med forskellige danske bands i ryggen.
Hun er sangskriver og guitarist i bandet : “Nettie has a boyfriend” der i marts 2016 udkom med bandets 2 CD.
Hun er også Guitarist i Bolværket der b.la har Wili Jønsson med på Bas.
Birgitte Bjørn underviser dagligt både børn og voksne i guitar.
Ud over at spille producerer hun musik-videoer til forskellige bands.

Annette Bork, bas.
Annette har også mange års erfaring på den danske musikscene og mange livejobs i ryggen.Annette har bl.a spillet med Singing Zoo (tilbage i 80érne), Gangway, Walkers 2001-04, Hjernesange med Peter Lund Madsen og Henrik Balling. Annette spiller også i the Beat Birds (kvindeligt 50ér/60ér band) .

Ditte Brodde, trommeslager.
Ditte har spillet i mange forskellige bands inde for rock/pop og country genren. Udover en masse jobs i Danmark har hun også spillet i udlandet, Portugal, Sverige, Holland, Frankrig og Færøerne Ditte har blandt andre spillet med Sanne Bruel, Helle Henning, Thomas Negrain, Søren Volff, Channe Nusbaum og Lars Hybel.